Μενού Κλείσιμο

Όροι Χρήσης & Ασφάλεια

Όροι Χρήσης & Ασφάλεια

Η παρούσα σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων μέσω του ιστότοπου (website) www.MobileTech.com.gr της εταιρείας ,η οποία εδρεύει στην Ελευσίνα Αττικής , οδός ελευθερίου Βενιζέλου 8 . Οποιεσδήποτε αποκλίσεις από αυτήν την Σύμβαση πρέπει να επιβεβαιώνονται από την Mobiletech εγγράφως . Οποιοιδήποτε άλλοι Όροι και Προϋποθέσεις αποκλείονται ρητώς . Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται χωρίς καμία εξαίρεση . Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους οφείλει να απόσχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό . Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.

Παραγγελίες

Οι παραγγελίες πρέπει να λαμβάνονται εγγράφως μέσω διαδικτύου δια της συμπληρώσεως και αποστολής της σχετικής Φόρμας Παραγγελίας που υπάρχει στον ιστότοπο www.mobiletech.com.gr και είναι δεσμευτικές μόνον εφόσον έγιναν δεκτές από την www.mobiletech.com.gr με σχετική ενημέρωση της κατάστασης παραγγελίας που θα λάβετε με την Επιβεβαίωση Καταχώρησης , η οποία καταγράφεται στα συστήματα της www.mobiletech.com.gr, εμφανίζεται στην οθόνη του χρήστη και αποστέλλεται με e-mail κατόπιν υποβολής της παραγγελίας.

Πριν την αποστολή πρέπει να λάβετε γνώση των εξής στοιχείων :

– Οι αναγραφόμενες τιμές των διάφορων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του ιστότοπου είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν το νόμιμο Φ.Π.Α.
– Οι διάφορες προσφορές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και μόνο για αποστολές στο χώρο σας

Η www.mobiletech.com.gr προσπαθεί να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτήρες, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στον ιστότοπο www.mobiletech.com.gr και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή και την ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή και της τιμής του προϊόντος. Στα πλαίσια της καλής πίστεως και για την δική σας προστασία σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του , πριν προσχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2105560954 ή με αποστολή e-mail στο GRmobileTech@gmail.com.

Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε φάση ολοκλήρωσης καλώντας μας στο 6938280346 ή με email στο grmobiletech@gmail.com. Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας θα σας ενημερώνουμε για τις επιλογές που έχετε.

Δικαίωμα Υπαναχώρησης:

 

  • Εάν το μετανιώσετε, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν (υπαναχωρήσετε) μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία αγοράς και να σας επιστραφούν τα χρήματα σας
  • Τα έξοδα επιστροφής θα πρέπει να τα πληρώσετε εσείς

 

Εάν είστε φυσικό πρόσωπο (καταναλωτής) και η αγορά σας προορίζεται για προσωπική χρήση κι όχι για την εξυπηρέτηση της ατομικής σας δραστηριότητας, τότε δικαιούστε να υπαναχωρήσετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντάς μας το προϊόν. Το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και η επιστροφή γίνεται με δικό σας μέσο και κόστος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της υπαναχώρησης (είτε το επιστρέφετε εσείς, είτε το αποστέλλετε με κάποιο μεταφορέα). Εφόσον εγκριθεί η επιστροφή,  θα σας επιστρέψουμε στο σύνολό  του το τίμημα που έχετε καταβάλει για τη συγκεκριμένη αγορά, με τον ίδιο τρόπο που το έχετε εξοφλήσει.

 

Όροι και προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος Υπαναχώρησης
Το δικαίωμα υπαναχώρησης μπορείτε να το ασκήσετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος ώστε να θεωρηθεί εμπρόθεσμη και δεν χρειάζεται κάποια επιπλέον αιτιολόγηση από εσάς.
Σε περίπτωση έγκυρης άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης προϋπόθεση για την επιστροφή είναι το προϊόν να είναι στην αρχική του κατάσταση, να είναι άθικτη η συσκευασία και να περιλαμβάνονται όλα τα παρελκόμενα, τυχόν δώρα, συνοδευτικά προϊόντα και υλικά.
Σε περίπτωση όπου το προϊόν έχει χάσει την αξία του λόγω κακής μεταχείρισης η οποία ξεφεύγει από την απλή εξέταση της λειτουργικότητας και των χαρακτηριστικών του προϊόντος, θα πρέπει να αποκαταστήσετε με χρηματική αποζημίωση τη μείωση της αξίας του. Σε αυτήν την περίπτωση από το ποσό που θα σας επιστρέψουμε, θα αφαιρεθεί η συγκεκριμένη χρηματική αποζημίωση. Σε κάθε τέτοια περίπτωση θα ενημερωθείτε πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία πίστωσης και επιστροφής των χρημάτων. Ειδικά στις περιπτώσεις εξαρτημάτων και ανταλλακτικών όπου το υλικό απαιτεί κατάλληλη τεχνογνωσία τόσο για την επιλογή του όσο και για την εγκατάσταση του και το οποίο δεν μπορεί να λειτουργήσει σαν αυτόνομη μονάδα, θεωρείται ότι η αποσφράγιση της συσκευασίας του συνεπάγεται αυτόματα ότι έχει χάσει τουλάχιστον το 50% της εμπορικής του αξίας και σε περίπτωση υπαναχώρησης θα πιστώνεται ανάλογα στο 50% της αξίας τιμολόγησης, εκτός και αν αφορά αγορά που πραγματοποιήσατε έπειτα από δική μας πρόταση.
Εξαιρέσεις του Δικαιώματος Υπαναχώρησης: Το δικαίωμα Υπαναχώρησης δεν ισχύει για τις περιπτώσεις που εξαιρούνται από την κείμενη νομοθεσία και νομολογία, όπως προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί για εσάς με δικές σας προδιαγραφές, υπηρεσίες που έχουν ήδη εκτελεστεί, προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή για λόγους υγείας εφόσον έχουν αποσφραγιστεί,  καθώς και αναλώσιμα εκτυπωτών, προγράμματα και λογισμικό που έχει αποσφραγιστεί κλπ

Επιστροφή λόγω παράδοσης λανθασμένου προϊόντος:

Στην περίπτωση που το προϊόν που σας αποστείλαμε είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την αγορά του χωρίς χρέωση μεταφορικών. Η επιστροφή του προϊόντος, σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να γίνει μόνο εάν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με πλήρη αυθεντική συσκευασία.
Έξοδα αποστολής: η επιστροφή για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις γίνεται με δικό μας κόστος με βασική προϋπόθεση ότι έχει προηγηθεί επικοινωνία σας με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Επιστροφή λόγω λάθους επιλογής προϊόντος:

Η Mobiletech σας παρέχει τη δυνατότητα να ζητήσετε την επιστροφή του προϊόντος που αγοράσατε ακόμη και μετά τις 14 ημερολογιακές ημέρες που ισχύει το δικαίωμα υπαναχώρησης ή ακόμη και σε περιπτώσεις που η αγορά δεν προορίζεται για προσωπική χρήση αλλά αφορά επαγγελματική χρήση. Η δυνατότητα προσφέρεται εφόσον το προϊόν είναι άθικτο, με σφραγισμένη συσκευασία και η επιστροφή γίνει σε εύλογο χρονικό διάστημα σύμφωνα με τον κύκλο ζωής του προϊόντος.
Σε κάθε περίπτωση η Mobiletech διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει οποιαδήποτε αίτηση επιστροφής δίχως την υποχρέωση αιτιολόγησης της απόφασης αυτής.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σημειώνεται ότι περιπτώσεις όπου το επιστρεφόμενο προϊόν δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση δεν μπορεί να επιστραφεί. Εάν για ειδικούς λόγους γίνει δεκτή κατ’ εξαίρεση η επιστροφή τέτοιας περίπτωσης, τότε η εταιρεία θα καταβάλει μέρος του τιμήματος το οποίο θα προσδιορίζεται για την συγκεκριμένη περίπτωση σύμφωνα με την κατάσταση του προϊόντος και την τρέχουσα εμπορική του αξία του και αφού προηγηθεί έλεγχος της κατάστασης του στο κέντρο διανομής μας.
Έξοδα αποστολής: η αποστολή του προς επιστροφή προϊόντος καθώς τα έξοδα μεταφοράς βαρύνουν εσάς.Στις παραπάνω περιπτώσεις εκτός της Υπαναχώρησης, η όποια αντικατάσταση ή πίστωση θα γίνεται αφού ελεγχθεί το επιστρεφόμενο προϊόν και διαπιστωθεί μετά τον έλεγχο ότι υπόκειται σε διαδικασία αντικατάστασης ή πίστωσης σύμφωνα με τα παραπάνω. Η επιστροφή του όποιου καταβεβλημένου τιμήματος ή μέρους αυτού εφόσον υπόκειται σε διαδικασία μείωσης του επιστρεφόμενου ποσού, θα γίνεται με έκδοση Δωροεπιταγής για επόμενη αγορά.

Υπαναχώρηση αγοράς

Δεν γίνεται δεκτή εάν το κινητό έχει welcome message από καποια εταιρία διότι το welcome message δεν επηρεάζει καμία λειτουργία του κινητού.
Για να γίνει δεκτή θα πρέπει να μην παραβιαστεί η ταινία ασφαλείας καθώς και όλα τα αξεσουάρ και οι ζελατίνες (προστατευτικές) του κινητού να μην έχουν αφαιρεθεί σε web offer (ηλεκτρονική προσφορά ) δεν γίνεται υπαναχώρηση διότι το προϊόν είναι σε προσφορά.
Εάν το κινητό έχει πρόβλημα σε καμία περίπτωση δεν γίνεται υπαναχώρηση αλλά αποστέλλεται στο επίσημο service της εκάστοτε αντιπροσωπείας για επισκευή.
Σε προϊόντα apple που έχουν ενεργοποιηθεί δεν ισχύει η υπαναχώρηση διότι η εγγύηση του προϊόντος ξεκινάει με το που το ενεργοποιήσει ο χρήστης.
Σε προϊόντα της apple εάν έχουν ανοιχτεί ή χρησιμοποιηθεί η αξία τους θα μειώνετε κατά 50% εάν είναι άθικτο και κατά 70% σε περίπτωση που έχει χρησιμοποιηθεί.
Παράδοση / Κυριότητα / Κίνδυνος

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει. Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Κυριακής και αργιών. Για αγορές προϊόντων ανεξαρτήτου ποσού τα ελάχιστα έξοδα αποστολής είναι 4,00 ευρώ. Και τα έξοδα Αντικαταβολής είναι δωρεάν. Οι χρεώσεις αυτές αφορούν περιοχές που δεν χαρακτηρίζονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφορών ως δυσπρόσιτη. Για περιοχές που βρίσκονται εκτός δικτύου εξυπηρέτησης και χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες, τα έξοδα αποστολής είναι το ίδιο (σύνολο 4€) αλλά μόνο με αντικαταβολή.

Διαθεσιμότητες

Άμεσα διαθέσιμο: το προϊόν υπάρχει στις αποθήκες των προμηθευτών μας θα αποσταλεί την επόμενη εργάσιμη (αν η παραγγελία γίνει μέχρι τις 11:00 συνήθως αποστέλλεται την ίδια ημέρα.

Κατόπιν παραγγελίας: το προϊόν θα αποσταλεί από 2 έως 5 εργάσιμες μέρες

(δεν διατηρούμε stock κινητών Τηλεφώνων στο κατάστημα , σε περίπτωση που θέλετε να παραλάβετε από το κατάστημα μας θα πρέπει να έχει γίνει ηλεκτρονική παραγγελία πρώτα ή ενημέρωση με email στην εταιρία μας και εφόσον σας επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα θα σας ενημερώσουμε το πότε μπορειτε να παραλάβετε)

τα κινητά τηλέφωνα  δεν αποστέλλονται με αντικαταβολή ,                                               αποστέλλονται μόνον εφόσον έχουν εξοφληθεί μέσω κάρτας , ή μέσω τραπεζικής μεταφοράς. 

(Visited 185 times, 1 visits today)